Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Спортивна секція айкідо

Спортивна секція айкідо - школа №9
З 2013 року в школі №9 працює спортивна секція айкідо, в якій займаються учні 1-11 класів. Заняття проводяться у трьох вікових групах.

Керівник секції - Матухно Олександр Юрійович:
• випускник Національного Університету Фізичного Виховання і Спорту України;
• організатор дитячих тренувальних таборів за напрямком Айкідо;
• має ступень майстерності - ІІ Дан Айкідо Айкікай.

Айкідо – сучасне японське бойове мистецтво. Це мистецтво самозахисту, основною метою якого є не перемога над супротивником, а захист себе та відновлення миру. Завдяки цій філософії бойового мистецтва на заняттях немає агресії та зневаги до супротивника. Навпаки, діти вчаться взаємодіяти та поважати один одного. Діти, завдяки регулярним та наполегливим заняттям айкідо, вчаться порядку та дисципліні, розвиваються фізично, вчаться поводити себе в стресових ситуаціях, розвивають свої позитивні риси: сміливість, доброту, повагу, хоробрість, слухняність, уважність та ін. У своїй діяльності секція айкідо співпрацює с клубом айкідо «Seijitsu», завдяки чому тренувальний та навчальний процес є методично виваженим, корисним, цікавим та багатим на різні події.

Протягом учбового року вихованці секції айкідо регулярно беруть участь у таких заходах:
1. Атестації, за результатами яких учні отримують учнівські ступені та право носити пояси відповідного кольору.
2. Змагання, де вихованці секції мають змогу перевірити свої вміння та сили. У змаганнях також беруть участь діти з інших клубів м. Києва.
3. Тренувальні та навчальні семінари.

До сфери діяльності секції айкідо входять не лише тренування. Регулярно, під час вихідних проводяться різні цікаві заходи: катання на роликах, пейнтбол, скеледром, відвідування цікавих закладів та ін. Для учнів влаштовуються також тренувальні збори та екскурсійні поїздки. Один раз на рік проводиться табір в Карпатах, де тренування поєднуються з відпочинком, екскурсіями та туризмом.

А в червні-липні діти беруть участь у головній події учбового року – літньому тренувальному таборі. Тренування, фізична підготовка, військово-тактичні ігри, відпочинок на природі на березі річки, велика кількість цікавих занять у колі своїх друзів роблять відпочинок у таборі незабутнім.

Запрошуємо учнів 1-11 класів на заняття секції айкідо в цьому навчальному році!

Фоторепортаж:
 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1454 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz