Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Школа молодого вчителя
Школа молодого вчителя - школа №9
Якого вчителя потребує сьогодні школа? На думку вчених, українській загальноосвітній школі потрібні педагоги нової генерації – інтелігентні, гуманні, яскраві особистості, здатні до саморозвитку та фахового росту, педагоги, які володіють найновішими технологіями, педагогічною технікою та педагогічною майстерністю. Тому одним із пріоритетних напрямів методичної роботи з педагогічними кадрами в нашій школі є становлення молодого вчителя. Завдяки продуманій, цілеспрямованій діяльності в школі склалася оптимальна ефективна система роботи з молодими вчителями, яка має глибокий зміст, творчий характер, сприяє професійному становленню початківців і закріпленню їх в нашій школі.

Перші кроки до вершин своєї педагогічної майстерності робить вчитель зарубіжної літератури та англійської мови нашої школи Савчук Єлизавета Русланівна. Справжнім святом для учнів 7-Б класу став відкритий урок з зарубіжної літератури за твором Джеймса Олдріджа «Останній Дюйм». Урок став своєрідним глибоким роздумом про вічні цінності людського життя, про становлення людини, про духовне зближення батьків і дітей. Учні мали можливість висловлювати міркування з приводу даної проблеми, працюючи в групах, парах, індивідуально, колективно, що давало змогу почути кожного. Перегляд соціального ролика про взаємини батьків і дітей не залишив байдужим жодного учня, а їхні театральні презентації уривків твору «Останній Дюйм» викликали оплески всіх присутній на уроці.

Основною метою науково-методичної роботи з молодими педагогами в нашій школі є забезпечення зростання їх фахового рівня, надання кожному вчителю широких можливостей для удосконалення професійної підготовки, формування вміння прогнозувати свою професійну діяльність. Тому відкриті уроки вчителів-початківців, які постійно проходять в нашій школі, найкраще демонструють їхні творчі надбання, методичні знахідки. Успіхів Вам дорогі колеги!

Фоторепортаж:
 
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1005 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz