Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Шкільна акція «Ми проти ВІЛ/СНІДу»

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактики у школі № 9 було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня.

З 1 грудня у школі діяла акція «Ми проти ВІЛ/СНІДу», до якої були залучені усі учасники навчального закладу. У холі школи були розміщенні тематичні плакати, кожен клас мав змогу розмістити на плакаті різноманітну інформацію щодо цієї  підступної та невиліковної хвороби.

Так, 5 грудня педагоги – організатори школи Лавринчук Вікторія Григорівна та Довгань Філіп Захарович організували для учнів старших класів презентацію-відеофільм щодо формування здорового способу життя та профілактики соціально – небезпечних хвороб «Чума ХХІ століття».

Усі проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформованості учнів про соціально–небезпечні хвороби та формування толерантного ставлення до людей із ВІЛ–позитивним статусом.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1207 | Дата: 16.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz