Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Шкільна акція «Допоможи безпритульним тваринам!»

З метою популяризації гуманного ставлення учнів до тварин, ознайомлення з юридичною відповідальністю за жорстоке поводження з собаками у рамках проекту Благодійний фонду "Happy Paw" в школі № 9 було проведені зооуроки.

19 квітня учні школи № 9 зустрілись з представниками фонду "Happy Paw" , що був заснований з метою допомоги безпритульним тваринам. Учні прослухали цікаву лекцію про захист і допомогу безпритульним собакам та котам. Під час занять учні зрозуміли, як правильно дбати про собаку та кота, а також як правильно поводитись з безпритульними тваринами.

В результаті проведених заходів учні дізналися, що жорстоке поводження з тваринами веде за собою серйозні наслідки, про причини такого відношення до тварин і як захистити себе від нападу безпритульної собаки при зустрічі з нею. Школярі брали активну участь у лекції, задавали питання, ділилися своїми знаннями з даної теми.

Напередодні в школі була проедена акція «Здай макулатуру-нагодуй безпритульну тваринку», в результаті якої було закуплено медикаменти, корм для тварин. Сьогодні в нашому суспільстві існує багато стереотипів щодо безпритульних тварин. Саме для того, що би зменшити кількість песиків на вулицях міста, "HappyPaw" проводить роз’яснювальну роботу серед молоді і створює притулки для наших братів менших.

Після участі у цих лекціях учні нашої школи збирали та передавали до фонду їжу для безпритульних тварин.Надалі ми плануємо продовжувати співпрацю з благодійним фондом "HappyPaw" та здійснити поїздку до притулку для тварин у м. Вишневе.

Адміністрація школи висловлює подякую чудовій лекторці та представниці благодійного фонду "HappyPaw" Анні Тусь.

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 952 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz