Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Серпнева Педагогічна Рада
Серпнева Педагогічна Рада - школа №9
30 серпня, напередодні нового 2016-2017 навчального року, у школі № 9 відбулася Велика Педагогічна Рада. Перед педагогічним колективом школи виступили директор Кучук Світлана Юріївна та заступники директора Овчіннікова Галина Миколаївна, Кондратенко Наталія Григорівна та Цимбал Петро Іванович з аналізом роботи школи за 2015-2016 н. р. й перспективами на новий навчальний рік. Одним із питань педагогічної ради було обговорення проекту Концепції нової української школи. Проект «Нова школа» має на меті змінити зміст освіти, методи викладання, а також підхід учителя до учнів. На педраді обговорено нові рекомендації й нормативні акти, прийнято план та режим роботи школи.

Педагогічний колектив щиро привітав директора школи Кучук Світлану Юріївну з успішним захистом дисертації та здобуттям наукового ступеня кандидата педагогічних наук (наказ МОН України № 750 від 01.07.2016 р.). Також колектив привітав новопризначеного заступника директора з виховної роботи Цимбала Петра Івановича та новопризначених вчителів, яким побажав успіхів у роботі на педагогічній ниві!

Чітко окресливши задачі та завдання на 2016-2017 навчальний рік, педагоги школи із впевненістю зробили крок у майбутнє, зорієнтувавши навчально-виховний процес у закладі на нові досягнення та позитивні результати!

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1299 | Дата: 18.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz