Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Семінар вчителів математики Оболонського району

Семінар вчителів - школа №9
10 грудня 2014 року на базі школи було проведено семінар-практикум вчителів математики Оболонського району з теми «Інтегративне мислення на уроках математики». Досвідом роботи, з використання різних форм та методів інтегрованого навчання на уроках математики, поділились вчителі математики школи.

Учасників семінару привітала директор школи Кучук С.Ю. і ознайомила їх з презентацією навчального закладу. Науково-методичний супровід інноваційних процесів у школі, зокрема, формування світогляду особистості під час інтегрованого навчання, - тема виступу заступника директора з навчально-виховної роботи, вчителя математики Проскура О.І. Вчитель математики Правдива О.І. представила проект-презентацію «Використання міжпредметних зв’язків як важливий засіб підвищення якості знань і практичних навичок учнів в процесі вивчення математики». Вона ознайомила з основними методами і формами міжпредметних зв’язків, з їх практичним застосуванням на конкретних уроках математики. Iнтеграцiю урокiв математики i предметiв гуманiтарного циклу через iстoричнi особистостi презентували вчитель математики Житнікова С.М. та вчитель української мови Буханевич Т.І. Урок математики в День інтеграції «Я Українець і цим пишаюся!» представила вчитель математики Власенко Ю.М. Методист РНМЦ Оболонського району, вчитель математики нашої школи підвела підсумки семінару та висвітлила цілі і орієнтири на наступні етапи роботи вчителів математики району.

Учасники семінару набули досвіду щодо організації і проведення інтегрованих та бінарних уроків та значно поповнили свої теоретичні та практичні знання, переконалися в тому, що підтримання бажання вчитися вимагає зміни способів і форм сприйняття нового, створення різних ситуацій для застосування вивченого. Виховання інтересу передбачає реалізацію багатьох методичних прийомів, пошук і застосування різних технологій навчання, а головне – невтомну вчительську працю, самовдосконалення і самоосвіту.

Семінар пройшов у теплій, доброзичливій атмосфері, надихаючи вчителів на нові звершення та здобутки в роботі.

Фоторепортаж:
 

 

Матеріали семінару:
• Анкета для учня «Ставлення учнів до інтегрованого навчання».
Міжпредметні зв’язки на уроках математики.
• План проведення семінару з математики «Інтегративне мислення на уроках математики».
• Презентацiя вчителя Власенко Ю.М. - «Я – Українець, і цим пишаюся!».
• Презентацiя вчителя Житнiковоi С.М. - Вивчення властивостей функції крізь призму життя і творчості Лесі Українки.
• Презентацiя вчителя Правдивоi О.I. - Міжпредметні зв'язки на уроках математики.
• Презентацiя заступника директора з НВР Проскура О.І. - Формуємо світогляд особистості під час інтегрованого навчання.
Таблиця мiжпредметних зв'язкiв на уроках математики.
• Буклет: 1 стор., 2 стор.

Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 3583 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz