Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Робота пришкільного табору відпочинку «Дружба» на базі СЗШ №9

30 травня на базі школи № 9 розпочав роботу пришкільний табір відпочинку «Дружба». Літо – це пора нових різноманітних вражень і веселого яскравого життя. Саме тому літній пришкільний табір, який функціонує на базі школи № 9, є джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров'я.

Усю виховну роботу табору педагогічний колектив спрямовував на те, щоб допомогти школярам розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, краще пізнати один одного. Адже дитина - це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.

Одним з важливих засобів всебічного розвитку дітей є зарядка. Систематичне проведення в таборі зарядки має величезне оздоровче та виховне значення. Щоденне виконання зарядки, яка є обов'язковою частиною дня табору, дисциплінує дітей і привчає їх до порядку, допомагає педагогічному колективу почати організовано табірний день.

Керівник гуртка «Творимо руками» Чужась-Редько Світлана Петрівна відкрила табірну зміну створенням «квітки дружби». Вчителі англійської мови Надія Павлівна Мельничук та Тетяна Сергіївна Нешва постійно створюють англомовне середовище та умови для заохочення учнів до вивчення англійської мови.

День захисту дітей на базі «ДОЕЦ» видався особливо яскравим, емоційним та сповненим незабутніх вражень. Родзинкою першого тижня роботи табору стало відвідування мобільного сферичного кінотеатру «Fulldome». Діти із задоволенням переглянули повнометражне повнокупольне шоу «Поляріс. Космічна субмарина. Загадка полярної ночі» (1-3 класи), «Астронавт» (4 клас). Розвивається політ дитячої фантазії у веселковій палітрі фарб на гуртку «Чарівний пензлик» під керівництвом Михайленко Лесі Володимирівни.

В рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» шкільні офіцери поліції провели неформальну бесіду з дітьми. Неочікуваний візит неабияк вразив дітей, які тієї миті гралися на подвір’ї школи. Усмішки та зацікавленість не зникали з їхнього обличчя, тож є надія, що зустріч із патрульними їм запам‘ятається. Інспектори обговорили з дітьми правила поведінки на дорозі, закріпили знання дорожніх знаків та розповіли про роботу поліцейського.

Центр науково-технічної творчості «Сфера» захопив дітей розмаїттям різноманітних гуртків, де кожен з вихованців зміг знайти захоплення за інтересами.

Завдяки творчому підходу до планування роботи начальника табору Рябець Тетяни Олексіївни та колективу вихователів для дітей організований цікавий і змістовний відпочинок. А попереду ще багато цікавих вражень, емоцій і відкриттів!

 

Фоторепортаж:

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 926 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz