Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Рік англійської мови в Україні: перші кроки майбутніх лідерів

Учні 9-10-х класів нашої школи, які народилися в період від 1 січня 2000 року до 15 липня 2002 року, мали змогу проходити конкурс "Програма обміну майбутніх лідерів" (FLEX).

Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) - це програма для учнів загальноосвітніх шкіл десяти країн співдружності незалежних держав (СНД) - Євразії, яка фінансується урядом Сполучених Штатів. Програма надає школярам стипендії, які дають їм змогу подорожувати до Сполучених Штатів, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати у американській родині.

В першому турі (письмовий тест з англійської мови) прийняли участь учні 9-А класу – Юрченко Валерія, Кириченко Кирилл, Желіба Юлія, Кочкодан Діана, та 10-А класу Натолочна Крістіна, Петрова Анастасія, Буценко Поліна.

Кириченко Кирилл (9-А клас) та Натолочна Крістіна (10-А клас) пройшли до другого туру (три твори-есе на задані теми).

Натолочна Крістіна (10-А клас) вийшла в третій тур, який включає зустріч з учасниками та їх батьками, два твори англійською мовою, стандартизований тест з англійської мови, індивідуальну співбесіду англійською та рідною мовами. Всі документи третього туру відсилаються до Вашингтону для розгляду незалежною комісією. Фіналісти та альтернативні кандидати програми будуть визначені у квітні 2017 року. 

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 665 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz