Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Районний семінар вихователів груп продовженого дня

8 грудня 2016 року в школі №9 відбувся семінар-практикум для вихователів груп продовженого дня Оболонського району м. Києва на тему «Впровадження інноваційних технологій у виховному процесі в ГПД».  Виступ  директора школи Кучук Світлани Юріївни, презентація  заступника директора з НВР Овчіннікової Галини Миколаївни  були спрямовані на  розкриття  актуальності теми заходу. Зокрема, вихователі  ГПД Оболонського району  були  ознайомлені  з особливостями  традиційної та інноваційної педагогіки, з інноваційними технологіями, які впроваджуються в школі.          

Практична частина семінару була присячена заходам з виховання культури поведінки молодших школярів. Ковальчук Любов Петрівна  продемонструвала високу культуру праці вихованців, колективізм, групові форми роботи при проведенні майстер-класу «Виготовлення сердечка з фоамірану»,  Дуб Інна Олегівна провела з вихованцями  «Подорож в містечко Ввічливості». Рябець Тетяна Олексіївна та Михайленко Леся Володимирівна  провели чудовий захід «Школа хороших манер». А вихованці 3-В класу (вчитель-вихователь Корчинська Юлія Володимирівна) приготували для гостей вітання польською мовою, яку  вивчають вже третій рік.

Методист НМЦ  Сотникова Тетяна Валеріївна підвела підсумки семінару та підкреслила, що зустріч була плідною, змістовною, корисною для всіх учасників семінару.

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 820 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz