Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Районний семінар-практикум для вчителів природничого циклу «Інноваційний підхід до розвитку креативних здібностей учнів у школі»

18 грудня 2018 року на базі школи № 9 пройшов районний семінар-практикум для вчителів природничого циклу на тему «Інноваційний підхід до розвитку креативних здібностей учнів у школі». У роботі семінару взяли участь 27 вчителів Оболонського району.

Відкрила семінар методист НМЦ УО Антонова О.Н. Вона познайомила присутніх з метою семінару та наголосила на необхідності усвідомлення вчителями суттєвих змін у сучасній освіті, які пов’язані з прискоренням розвитку людства. Директор школи Кучук С.Ю. презентувала освітню платформу навчального закладу. Лавринчук В.Г., вчитель біології і голова кафедри, сфокусувала увагу на Новій Українській Школі та інтегрованому навчанні.

Вчителі природничої кафедри підготували цікаву практичну частину, а саме урок-квест - «Natural quest». Підсумки семінару підвела заступник директора з НВР Кондратенко Н.Г., яка познайомила з лайфхаками тижнів природничого циклу.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 478 | Дата: 23.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz