Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Прощальний вальс…, вечір випускний…

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у випускників доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

25 червня 9 школа хвилююче прощалася із «Зірковим випуском» -11 А класом. Випуск-2018 попрощався з дитинством. В цей день наша школа була у сяйві квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок де немов завдяки чарам за одну ніч діти перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних джентльменів. Навіть природа цього дня скорегувала свої плани і вирішила не псувати випускникам свята. 33 щасливих обличчя спускалися по червоній доріжці, немов зірки. Вони справді були зірками цього свята: у дівчат виблискували у волоссі діадеми, а хлопці тішили присутніх своєю невимушеністю та щирими посмішками.

Настав довгоочікуваний момент вручення атестатів, пропусків у доросле життя. Випускники йшли гордо, впевнено і красиво, а директор школи Світлана Кучук щиро бажала кожному успіху у подальшому житті.

Дорогі випускники! В цей чудовий день від усього серця вітаємо вас із закінченням школи! Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаєтеся з безтурботним життям. Попереду у вас самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім'ї. Віримо, що вступите ви на цей шлях достойно. Вранці ви зустрінете перший світанок свого дорослого життя. Яким воно буде — залежить тільки від Вас. Щасти вам, випускники 2018!

 

Фоторепортаж:

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 904 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz