Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Програма «Радість розвитку»: ще один крок особистісного зростання дітей

Програму «Радість розвитку» впроваджено в освітній процес початкових класів школи № 9 відповідно до плану експериментальної науково-дослідної роботи Всеукраїнського рівня «Психолого-педагогічні умови становлення ціннісних орієнтацій дітей в ігровій та навчальній діяльності освітньої системи «Радість розвитку» (Наказ МОН України № 480  від 28.04.15 р.).

Впродовж останніх двох тижнів відбулись підсумкові заняття учнів молодших класів, на яких діти мали можливість вправляти навички творчої взаємодії та самопрезентації. Учні перших класів працювали над темою «Батьки – мої найкращі друзі». Учні другого класу – «Професія моєї мрії». Учні третього класу – «Разом зі своєю командою на зустріч новорічних свят». Вже традиційно такі заняття проводяться за участі батьків. Все відбувається за задумом дітей. В атмосфері творчого натхнення діти разом із нашими педагогами розповідають про свої досягнення, про спільний творчий задум, про те, як його втілювали, що вигадували, що створювали, чому навчились, демонструють знання з англійської, ставлять театральні фрагменти та обов’язково танцюють. І хоча ми не претендуємо на швидкі результати, радіємо позитивним змінам, які помітні в тому наскільки діти почуваються впевнено та розкуто, як вони підтримують один одного і прагнуть до добрих справ.

Вітаємо з черговим кроком та дякуємо всій педагогічній команді «Радість розвитку», педагогічному колективу школи № 9 та батькам наших учнів за підтримку та довіру!

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1009 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz