Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Програма «Радість розвитку»: презентація перших досягнень учнів в 2016-2017 н.р. та творча зустріч з батьками
Програма «Радість розвитку» - школа №9
В рамках науково-дослідної роботи Всеукраїнського рівня на останньому тижні першої чверті в класах, які працюють за програмою комплексного розвитку особистості дитини у другій половині дня «Радість розвитку» відбулись перші підсумкові заняття-презентації.

Учні експериментальних 1-А, 1-Б та 1-В класів працювали над темою «Я та мої друзі однолітки». Діти разом з нашими педагогами та батьками занурилися в Світ дружби: створювали країни та міста друзів, вчилися знаходити друзів, знайомитися, представляти себе, дружити та грати разом. Готували сюрпризи та подарунки. Знайшовся час і для розваг: театральні вистави та веселі таночки стали запорукою гарного настрою всіх присутніх. Вважаємо першу спробу презентації власних досягнень вдалою!

У 2-А класі навчальний рік розпочався з теми «Пригоди та подорожі». Наші діти не знають кордонів – ми мали можливість «побувати» у Франції, Англії, Німеччині, Туреччині, Польщі та інших країнах. Всюди хлопці та дівчата змогли знайти спільну мову з місцевими мешканцями, оскільки завдяки інтерактивним формам роботи помітно підвищився рівень англійської. Незабутні емоції подарувала театральна вистава, а інтернаціональний танок забезпечив яскравий фінал роботи над темою.

Учні 3-А класу працювали за темою «Я та моя команда: подорож у прадавній Світ». Подорож вийшла цікавою та творчою. Свої враження діти фільмували у студії «Робимо світ краще» та створювали живий мультфільм. Командна робота дозволила опанувати всі завдання: ігри, пісні, кросворди та повідомлення англійською мовою. Театральні замальовки та національний танець древньої Греції надали вечору чарівної атмосфери.

Також відбулась творча зустріч батьків першокласників із педагогічною командою проекту «Радість розвитку». Батьки, які обрали для своїх дітей програму комплексного розвитку особистості дитини у другій половині дня «Радість розвитку», мали можливість, як то кажуть, «випробувати на собі» те, чим займаються їх діти. В тренінгово-ігровому форматі батьки познайомились ближче із викладачами; спробували об’єднуватись в команди, діяти разом; виконали вправи на розвиток уяви, уваги, спостережливості, довіри; розібрались з тонкощами партнерської взаємодії та визначились, в який спосіб можливо допомогти своїй дитині в опануванні науки життя – взаєморозумінні. В атмосфері піднесеного настрою, радості та комфорту час спільних справ промайнув за мить. Вітаємо всіх та чекаємо на нові спільні творчі задуми!!!

Більше інформації на FB: Radist rozvitku та radrozv.edukit.kiev.ua

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 767 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz