Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Профорієнтаційний захід у школі № 9

21 березня 2019 року учасники наукового гуртка з проблем трасологічних, дактилоскопічних досліджень та криміналістичного зброєзнавства кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2 Національної академії внутрішніх справ провели профорієнтаційну роботу з учнями 11-тих класів середньої загальноосвітньої школи № 9.

Метою зазначеного заходу було ознайомлення підлітків з особливостями криміналістичного забезпечення правоохоронної діяльності, зокрема професії інспектора-криміналіста. Також було надано рекомендації щодо умов правильного вибору професії та інформацію про вступ до Національної академії внутрішніх справ.

Керівник наукового гуртка доцент зазначеної кафедри Юрій Приходько розповів учням про особливості освітнього процесу в академії. Староста наукового гуртка Анна Левченко та члени наукового гуртка Олександр Славний і Владислав Кобилинський спробували допомогти школярам виявити свої здібності, що сприятимуть у визначенні майбутньої професії, а також надали рекомендації щодо розширення своїх можливостей під час вступних іспитів до НАВС.

Не залишилося поза увагою питання профілактики правопорушень серед неповнолітніх. Адже знання підлітками певних законів, норм поведінки, своїх обов'язків перед суспільством, усвідомлення ними шкоди, відповідальності й вироблення у них правової свідомості зобов'язує до певних правил поведінки.

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 586 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz