Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Підсумки тижня природничих наук в школі № 9

Цікаво, весело та креативно пройшов у школі № 9 Тиждень природничих наук. В школі цього тижня панував «творчий хаос» кольорів та насичено проходили різноманітні заходи, спрямовані на екологічне виховання: конкурси малюнків, плакатів і віршів на тему: «Вода - це життя»; інформаційна блискавка «Гастрономічна географія»; лекторії «Райдужна терапія», «Абетка здоров'я». Також успішно пройшли загальношкільні акції - «Найкраще озеленення кабінету» (переможці 4-Г, 6-Б класи), «Алея випускників» ( для випускників 4, 9, 11-х класів), «Одягни зелене - врятуй планету!», «Збережи ліс, здай макулатуру!».

Вчителі кафедри провели відкриті уроки: «Гідроквест» у 5-Б класі (Чаркіна Н.Г.), урок-вікторину «Рекорди водних об'єктів» у 6-А класі (Короленко Г.І.). Було проведено зустріч з волонтерською групою «Червоний Хрест» та громадською організацією «Здорове людство».

19 квітня відбулася загальношкільна ярмарка на підтримку благодійної акції «Допоможи Дитині Дихати». Учні і батьки проробили неймовірну роботу та зібрали колосальну суму – більше 20 000 гривень, які будуть спрямовані на придбання апарату штучної вентиляції легень AVEA в Інститут педіатрії, акушерства та гінекології України в місті Києві.

Посилання на сторінку БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ "СПРАВЕДЛИВІСТЬ":  
https://www.facebook.com/spravedlyvistuachild/posts/1173877942748895?notif_id=1524227178951867¬if_t=page_post_reaction&ref=notif

https://www.youtube.com/watch?v=kbbqKjwp9yc&feature=youtu.be

Традиційно Тиждень природничих наук закінчився Днем інтеграції «Екологія природи через екологію душі», в рамках якого було проведено День Цивільного захисту.

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 735 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz