Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Підсумки шкільних акцій
Підсумки шкільних акцій - школа №9
На цьому тижні в школі підведено підсумки участі у Всеукраїнській акції «Добро жменями» та акції екологічного спрямування «Здай батарейку-збережи планету!».

Кожна безтурботно викинута у відро для сміття батарейка потрапляє на звалище, де під дією факторів навколишнього середовища починає тліти, виділяючи при цьому діоксини (їх дія у 67 000 разів сильніше ціаніду). Навіть мінімальні дози цих отруйних сполук викликають у людини онкологічні захворювання, порушують репродуктивне здоров’я, знижують імунітет та уповільнюють розвиток дітей. Разом з димом та дощовою водою діоксини та важкі метали, потрапляють по харчовому ланцюжку до нас на стіл з їжею та водою. Саме тому учні нашої школи активно долучилися до акції, започаткованої комунальним підприємством «Київкомунсервіс» і зібрали більше ніж 25 кг батарейок для утилізації та збереження екологічного стану природи.

Також на цьому тижні підведено підсумки участі у Всеукраїнській акції «Добро жменями» («Збирай кришечки на протези для воїнів», «Те, що ти викидаєш у сміття, може повернути бійця до нормального життя»).

До акції долучились не тільки школярі, а й мешканці мікрорайону і випускники минулих років. Особливу подяку хочемо висловити пану Михайлу, діти якого закінчили школу 20 років тому, але він і досі приймає активну участь в заходах школи. 7 квітня 2016 року, 5 пакетів з кришками, було передано представнику благодійного фонду «ОВЕС» Ганні Тарасовій. За милосердя, небайдужість, за нестримне бажання зробити гідним життя захисників України, які потрапили в дуже важку життєву ситуацію, учні та педагоги школи № 9 нагороджені відзнакою Благодійного фонду «ОВЕС» за підписом директора Тетяни Руденко.

Дякуємо всім, хто долучився до акцій!

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 665 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz