Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Перший чемпіонат з англійської мови

23 жовтня 2018 року у актовій залі школи № 9 зібралися учні 5-11 класів, учасники Першого чемпіонату Києва з англійської мови серед загальноосвітніх закладів.

Відбірковий тур проходив у форматі Speaking Club (розмовного клубу) за участю нейтівспікера Allan Chisakula, викладача англійської мови соціального проекту з вивчення іноземних мов Lingva.Skills, громадянина Замбії, Воронкіної Оксани Олександрівни, координатора соціального проекту Lingva.Skills по роботі з навчальними закладами та Харченко Артема Юрійовича, представника соціального проекту з вивчення іноземних мов Lingva. Skills.

У 1 раунді модератори задали по 5 запитань кожній з команд. У 2 раунді модератори називали речення в якому є помилка. Треба було назвати помилку та сказати речення правильно. У 3 раунді були завдання в Telegram: закінчити речення та обґрунтувати.

За підсумками гри була визначена команда-переможець, яка була нагороджена сертифікатом учасника Першого Чемпіонату з англійської мови серед загальноосвітніх навчальних закладів м.Києва та запрошена до участі у Фінальному етапі Чемпіонату. Фінальний етап відбуватиметься у Колонній Залі Київської міської державної адміністрації у листопаді 2018 року.

Перший чемпіонат Києва з англійської мови серед загальноосвітніх закладів відбувається на виконання угоди між Мером м.Києва Віталієм Кличком та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти. Соціальний проект з вивчення іноземних мов «Lingva.Skills» став наймасовішим освітнім ресурсом України. щодо реалізації освітнього соціального проекту "Київ заговорить англійською" протягом цього року.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 775 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz