Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Осінні канікули в Румунії

Цього навчального року, на осінніх  канікулах, учні  6-10 класів нашої школи відвідали країну Румунію. Поїздка була вкрай насиченою та цікавою. Разом з вчителем історії Кліменко  І.Г., вчителем географії Короленко Г.І. та вчителем біології Лавринчук В.Г. діти подорожували різними регіонами цієї дивовижної країни: Молдовою, Трансільванією та Валахією. Наші учні побували в улюбленому місті легендарного Влада Дракули – Бістріці, місті Сігішоара, де в 1428 році народився самий відомий румун та побачити ту саму Готичну церкву, де на 64-метровій башні кожні 15 хвилин б`є годинник. Побачили зовні та з середини і той самий палац, де велися з`йомки відомого фільму «В гостях у Дракули».  Також відвідали королівський палац Пелеш, який було побудовано в ХІХ столітті і який вважається одним з красивіших палаців світу, монастир Воронець який називають «Сикстинською  Капелою Сходу»  з його загадковими фресками на блакитному тлі, палац Кантакузіно, монастир Святого Іоана Нового тощо.

Останній день своєї подорожі провели в столиці Румунії – місті Бухаресті. Місто вражає своєю величністю, місто яке поєднує в собі традиції Заходу і Сходу. Відвідали Палац Парламенту котрий внесеного до книги рекордів Гінеса як сама велика адміністративна будівля після Пентагону, Національну художню галерею, Площу Революції на якій знаходиться палац першого румунського короля Карла Першого.

Румунія зустріла нашу групу гарною погодою та доброзичливим ставленням. Діти та вчителі провели чудові, інформативні та веселі канікули!

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 931 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz