Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Осінні канікули в Німеччині

Під час осінніх канікул учні школи № 9 пройшли навчання в Німеччині (Федеральна земля Саксонія) у складі групи школярів м.Києва та Василькова під керівництвом Діденко Ю.В. Загалом 45 українских дітей отримали можливість відпрацювати свої знання німецької мови з автентичними викладачами, відвідали справжню німецьку гімназію в м. Зебніц, де екскурсію провели німецьки учні, що тут навчаються. Пан директор відповів на всі питання наших учнів стосовно особливостей навчання в цій країні і навіть запропонував побути на його місці. Діти відвідали сучасні кабінети фізики, хімії, бібліотеку гімназії з цікавим обладнанням.

Звісно ж дітям вдалось відвідати багато пам'яток, музеїв та палаців Німеччини, як, наприклад, Дрезденську картинну галерею з відомими картинами "Сикстинська Мадонна" та "Шоколадниця", що залишили чудові спогади надовго. Чудово коли діти мають можливість використати набуті в нашій школі знання в справжньому житті і отримати ще більше мотивації для найкращих результатів в навчанні.

Діти захищали проекти, присвячені рідній школі на німецькій мові, грали в цікаві ігри: наприклад, з повним солодощів ротом назвати німецькі слова, а всі мають вгадати. На прикінці занять діти представили програму для німецьких вчителів, де читали українські вірші, співали пісні і навіть заспівали гімн України. Це було неперевершено!

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 631 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz