Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Обмін досвідом між освітянами школи №9 та №225 Оболонського району

Обмін досвідом між навчальними закладами є досить ефективним заходом, який сприяє впровадженню новітніх педагогічних технологій в освіті, співпраці загальноосвітніх навчальних закладів. Директор школи І-ІІІ ступенів № 9 Кучук Світлана Юріївна та заступники директора з НВР Овчіннікова Г.М., Кондратенко Н.Г. та Буханевич Т.І.  в рамках обміну досвідом між навчальними закладами Оболонського району відвідали школу І- ІІІ ступенів № 225.

У ході зустрічі відбувся «круглий стіл» з питань упровадження нових освітніх технологій. Директор закладу Глушаниця В’ячеслав Григорович презентував досвід роботи педагогічного колективу школи І-ІІІ ступенів № 225, з гордістю розповів про досягнення вчителів та учнів закладу, висвітлив шкільне життя, роботу щодо удосконалення матеріально – технічної бази школи.

Зустріч колег пройшла плідно, цікаво, на високому організаційно-методичному рівні. Усі учасники отримали надзвичайно багато корисної та необхідної інформації, а також велике задоволення від спілкування з колегами- однодумцями. Висловлюємо велику подяку Глушаниці В’ячеславу Григоровичу – директору школи І-ІІІ ступенів № 225, заступникам директора з НВР школи № 225 та сподіваємося на подальшу співпрацю!

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 773 | Дата: 17.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz