Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Новорічні свята в школі № 9

Новий рік – магічний час, коли збуваються найсміливіші  бажання. Кожен із нас чекає чогось позитивного, чарівного та безтурботного. Святкова передноворічна атмосфера панувала в нашій школі впродовж всього тижня перед зимовими канікулами.

Почалися свята з Дня інтеграції «Добро починається з тебе» та святкування Дня святого Миколая. В цей день юні актори шкільної театральної студії подарували учням початкових класів та всім гостям чарівну казкову виставу про маленьких янголят. В 1-7-х класах протягом тижня проходили новорічні вистави з казковими героями. В програмі були ігри та конкурси, в яких діти приймали участь з великим задоволенням, а Дід Мороз і Снігуронька вручали всім учасникам призи та новорічні подарунки. Також у багатьох класах пройшли майстер-класи по виготовленню свічок, розпису новорічних пряників і новорічних іграшок. Також на І поверсі школи цілий тиждень працювала виставка новорічних ялинок, переможці якої були нагороджені дипломами та новорічними подарунками.

А в останній навчальний день шкільна студія юного актора «Майстерня радості» запросила глядачів на прем’єру новорічної вистави «Історія про маленьку зірочку».  Прем’єра відбулася під гучні оплески та теплі слова подяки від глядачів. Після уроків учні 8-11-х класів взяли участь у новорічній шоу-програмі «Новорічний калейдоскоп», по закінченню якої відбулася святкова новорічна дискотека. А попереду – Новий рік, Різдво, зимові свята і довгоочікувані  канікули.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1222 | Дата: 01.05.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz