Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Новорічна казка про Маленьку зірочку

23 грудня шкільна студія юного актора «Майстерня радості» запросила глядачів на прем’єру новорічної вистави «Історія про маленьку зірочку». Перед початком вистави учні 1–7-х класів зустрілися з Дідом Морозом та Снігуронькою, пограли у веселі ігри та повеселилися. Та головним подарунком для всіх школярів, які завітали в останій навчальний день до актової зали, стала нова вистава шкільної театральної студії за мотивами п’єси Микити Шмитька «Зірочка». Юні актори грали талановито і самовіддано, втілюючи на сцені образи Оповідача та його помічника, Зірочок, Вовків, Ведмедиків, Жабок та Їжачка. Це історія про непрості пошуки свого місця у житті і про те, що той хто дуже бажає, обов’язково його знаходить.

Втілити цю казкову історію на шкільній сцені юним акторам допомогли керівник студії – Папета Оксана Василівна та викладач акторської майстерності – Лозіна Тетяна Олександрівна. Не оминули виставу своєю увагою і батьки, які старанно допомагали в проведенні вистави, оформленні костюмів, пошуках потрібних аксесуарів та іншого. Особливу подяку викладачі висловлюють голові батьківського комітету театральної студії  Латишевій Інні! Костюми юним акторам пошила Студенова Оксана.

Прем’єра відбулася під гучні оплески глядачів та теплі слова подяки від директора школи Кучук Світлани Юріївни, заступників директора та вчителів. А попереду – Новий рік, зимові свята, канікули і….нові вистави, нова цікава робота.

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 818 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz