Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Навчальна екскурсія учнів 5-х класів до ПриватБанку
Навчальна екскурсія учнів 5-х класів до ПриватБанку - школа №9
Учні 5-х класів разом з класними керівниками відвідали одне з відділень «ПриватБанку». Це була надзвичайно цікава та пізнавальна екскурсія. Працівники банку виявились дружніми, увічливими та висококваліфікованими. Спочатку учнів коротко ознайомили з історією банківської установи, ознайомили з ЮніорБанком – фінансово освітньою програмою ПриватБанку для школярів від 6 до 17 років, продемонстрували роботу касового апарату, де учні самостійно могли в автоматизованому режимі перерахувати гроші.

Спілкуючись з працівниками банку, діти переконалися, що ця робота є напрочуд пізнавальною та захоплюючою. А ті знання, які вони отримали розширили їх кругозір.

Учні побачили роботу банківської установи зсередини. Службовцями банку було проведено майстер клас , після закінчення якого, учням були видані символічні дипломи, які дозволять без зайвих проблем разом з батьками отримати карту Юніор, а також самостійно і розумно розпоряджатися коштами.

Подібну екскурсію ПриватБанк провів вперше. І можна сміливо сказати - успішно. Доказом тому послужили задоволені обличчя школярів.

Адмістрація школи висловлює подяку працівникам відділенню № 25 ПриватБанку за надзвичайно цікаву лекцію-екскурсію для учнів.

Фоторепортаж:
   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 827 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz