Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Науково-практична конференція «Концепція змішаного навчання іноземних мов з використанням онлайн платформи «Lingva Skills»

18 листопада 2016 року у гостинній актовій залі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка  відбулася науково-практична конференція "Концепція змішаного навчання Blended Learning іноземних мов з використанням онлайн платформи «Lingva Skills». Lingva.Skills – це єдина в Україні національна безкоштовна інноваційна онлайн-система, яка дозволить якісно та професійно вивчити англійську мову у відповідності до міжнародних стандартів знання мови.

На конференції понад 280 викладачів англійської мови зі всієї України обговорювали та розглядали в інтерактивному  форматі сучасну технологію змішаного навчання в рамках зручної методики,  де кожен може стати інноватором та розпочати якісні зміни у навчальному закладі.

Захід відкрив заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, який зазначив, що міністерство наразі зосереджене на системних якісних змінах стандартів змісту освіти та підтримує ініціативу щодо запровадження методу змішаного навчання англійської мови у вітчизняних навчальних закладах із застосуванням онлайн-платформи вивчення іноземної мов «Lingva.Skills».

Також із вітальним словом виступили проректори Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимир Бугров і Петро Бех, які акцентували на важливості поєднання аудиторних та онлайн-методів навчання іноземних мов задля підвищення ефективності засвоєння матеріалу.

Окрім того, керівник Програми професійної підготовки PDP NATO О. Уруп-Медсен звернув увагу на те, що в сучасному світі володіння іноземною мовою є не розкішшю, а необхідністю й закликав українську молодь вивчати англійську.

Найбільшу зацікавленість і жваву дискусію серед присутніх викликали виступ заступника директора ДНУ “Інститут модерації змісту освіти” Марії Богуслав, яка зробила огляд кращих світових практик вивчення англійської мови завдяки технології змішаного навчання, та презентація “Integrating technology into classroom teaching”, представлена консультантом екзаменаційного департаменту Кембріджського університету Дариною Сижук, а також  виступ методолога Соціального проекту вивчення іноземних мов Lingva Skills Віталія Зубкова. Найближчим часом, дякуючи проекту, кожен вчитель зможе скористатися функціоналом особистого кабінету викладача на платформі Lingva.Skills, бачити прогрес по групам учнів, задавати завдання, бачити помилки, що дозволить зекономити  час.

Вчитель англійської мови нашої школи Шевченко Е.Б. прийняла участь у роботі конференції.

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 600 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz