Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2014». Переможець конкурсу - заступник директора з НВР Кондратенко Н.Г.

Учитель року-2014 - школа №9
У Київському міському будинку вчителя відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014». Привітав найкращих освітян голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

«Виявлення і підтримка творчих освітян столиці – одне з основних завдань міської влади. Адже підвищення професійної майстерності та популяризація здобутків педагогічних працівників є запорукою підвищення рівня та удосконалення столичної освіти», – зазначив Володимир Бондаренко.

15 переможців і призерів ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року-2014» отримали Грамоти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА та грошові винагороди від Київської міської державної адміністрації у розмірі: 5 тис. грн. за 1 місце, 3 тис. грн. за ІІ місце, 2 тис. грн. за ІІІ місце.

Також 27 учасників конкурсу отримали Подяку Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Крім того, Київська міська громадська спілка «Освіторія» нагородила переможців і призерів конкурсу цінними подарунками.

Організаторами міського етапу Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року-2014» виступили Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Інститут післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка та Київський міський будинок учителя.

Ви можете поділитися новиною з друзями:

Переглядів: 794 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz