Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Надихаюча зустріч "Як знайти себе і як себе не втратити"

 

14 серпня відбулася неймовірно надихаюча зустріч з Іванною Климпуш-Цинцадзе! Віце-прем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції розповіла про те, як шукала свій професійний шлях та з якими несподіваними викликами зустрічалася протягом громадської та політичної кар’єри.

✔️Треба пробувати не один раз, а скільки потрібно, доки не зрозумієш, що саме ця справа – твоя.

«Я багато вчилася, щоб зрозуміти, що саме мене цікавить, я вчилась і на педагога-логопеда, активно цікавилися психологією, відвідувала інші курси, потім поїхала вивчати психологію в США і саме там зрозуміла, що таки хочу займатися міжнародною та безпековою політикою. Повернувшись до Києва, вступила на факультет міжнародних відносин і до цього часу продовжую займатись міжнародними та безпековими питаннями».

✔️Не бійтеся змінювати свою думку під час кар’єрного зростання!

«Потрібно весь час бути готовою вчитися і вміти змінювати свої підходи до ідей. Це я зрозуміла під час роботи політиком. Коли я тільки прийшла в парламент в мене одне видання взяло інтерв`ю. І коли вони мене запитали моє відношення до квот (партійних) - я була категорично проти. Адже за час своєї кар’єри, я завжди доводила фаховістю, що я достойний конкурент чоловікам. І з часом, коли я почала координувати питання гендерної рівності в Україні - я зрозуміла, що нам потрібні спеціальні механізми, щоб жінки на рівні з чоловіками були представлені в органах влади. І тому я визнала, що квоти - це якраз той інструмент, який допоможе. Я визнала, що раніше була упереджена щодо квот, але, якщо це допоможе жіноцтву - я не боюся змінювати думку».

✔️Я завжди була готовою до праці, ініціативи, брати на себе відповідальність.

«Чому я завжди усім раджу шукати себе - бо так ви будете робити те, що найбільше резонує у вашій душі, що ви будете робити протягом життя і будете вірити у важливість своєї справи і жити цим. Багато людей змінюють професії і залишаються поверховими у тих чи інших темах. Зараз ніби «не модно» йти вчитися, коли ти йдеш на високі посади. Я можливо старомодна, але вважаю, що важливо мати фахові знання і важливо мати досвід».

 


Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 494 | Дата: 18.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz