Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Мови для життя: бінарний урок «Цікава Канада»

В рамках року французької мови в Україні 1.03.2019 р. в лінгафонному кабінеті школи № 9 вчителем французької мови Севостьяновою С. В. та вчителем англійської мови Шевченко Е.Б.. було проведено бінарний урок «Цікава Канада» в 9-А та 10-Б класах.

Вчителями були використані різні види роботи: аудіювання (під час цього виду роботи відбувається розвиток смислового прогнозування, пам’яті, навичок слухання та сприймання мовлення, уваги), діалог (відбувається розвиток комунікативних навичок, тренування правильної вимови та відпрацювання навичок спілкування), конференція (розвиток навичок спілкування, м’яке входження до групи, відпрацювання правильної вимови), переклад – відпрацювання навичок мовлення, розвиток уваги, мислення та пам’яті.

Використання лінгафонного кабінету дозволило вчителям організувати індивідуальну роботу та контролювати процес виконання завдань кожним учнем, використовуючи спеціальний навчальний матеріал, включити до заняття кілька навчальних програм одночасно, які підходили різним категоріям учнів. Крім того, обладнання простору дало можливість працювати попарно для відпрацювання діалогів, записувати і відтворювати мовлення, аналізувати та коментувати запис занять.

У сучасному світі дуже важливо отримати ті знання, які близькі до міжнародних і сформують особистість кожного школяра в руслі перспективних можливостей і умінь. В рамках дослідно-експериментальної роботиВсеукраїнського рівня учні школи № 9 мають можливість з 1-го класу вивчати дві іноземні мови: англійську мову та другу іноземну мову (польську, французьку, німецьку). Створення в школі сучасного лінгафонного кабінету дозволило значно підвищити ефективність навчально-виховного процесу та забезпечити високу мотивацію учнів до вивчення іноземних мов.

Адміністрація школи висловлює подяку вчителю французької мови Севостьяновій Світлані Владиславівні та вчителю англійської мови Шевченко Еліні Борисівні за проведення бінарного уроку!

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 707 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz