Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Мюзикл «Відірватись від землі» від студії юного актора «Свій погляд»

Мюзикл «Відірватись від землі» - школа №9
Справжнє свято театру, опери та балету нещодавно відбулося у нашій школі. Вихованці шкільної студії юного актора «Свій погляд» (керівник – психолог школи Леонтенко Ольга Володимирівна) продемонстрували учням школи, батькам та гостям музичну виставу «Відірватись від землі». Режисер-постановник, хореограф вистави, викладач з вокалу – заступник директора з виховної роботи Удовицька-Скляренко Людмила Андріївна. У незвичному видовищі взяли участь 48 учнів 1-9 класів нашої школи.

Цей яскравий мюзикл розповідає про те, як молоді актори потрапили вночі у старий театр, аби зрозуміти, що справжнє мистецтво неможливо без польоту душі. Вистава у веселій формі розповідає дітям про різні музичні жанри. На прем'єру мюзиклу завітали: директор науково-методичного Центру практичної психології і соціальної роботи Оболонського району Хмелєва-Токарєва О.В. та завідувач кабінету психолого-педагогічного супроводу Київського Палацу дітей та юнацтва Воронович О.Ф. Поважні гості були вражені постановкою, щирою грою дітей та особливо відзначили психологічне значення взаємодії між акторами різного віку. Керівники театральної студії та юні актори висловили вдячність директору школи Кучук Світлані Юріївні за всебічну підтримку та створення сприятливих умов для розвитку мистецтва.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку Удовицькій-Скляренко Людмилі Андріївні, Леонтенко Ользі Володимирівні та юним акторам театральної студії «Свій погляд» за чудову виставу!!!

Фоторепортаж:
 

 

 

Відеоматеріал:



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 941 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz