Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Майстер-класи по виготовлення виробів із сірників у 2-Б та 2-Г класах
Майстер-класи по виготовлення виробів із сірників - школа №9
Напередодні Дня Захисника України у 2-Б та 2-Г класах пройшли майстер-класи по виготовленню виробів із сірників під керівництвом Й. Б. Осташинського - майстра традиційного народного мистецтва. З технікою виготовлення виробів із сірників учні вже знайомились у першому класі, тому із задоволенням продовжили опановувати техніку незвичайного творчого жанру.

Осташинський Йосип Борисович – член Національної спілки художників України. Тема рідного Києва, його пам'яток історії, культури, та архітектури втрачених і тих, що збереглися, стала домінуючою темою його творчості. Роботи майстра отримали високу оцінку фахівців: архітекторів, інженерів, дизайнерів, мистецтвознавців, а також діячів різних конфесій. Автор запатентував свій творчий жанр і має авторське свідоцтво. У 2012 році вийшла книга-підручник Осташинського Й. Б. «Дивовижні вироби із сірників».

Зустріч дуже сподобалася учням 2-Б та 2-Г класів, які під час майстер-класу власноруч підготували подарунки татусям до Дня захисника України. Асистентом Йосипа Борисовича був його онук Мартін, який разом із дідусем пояснював учням техніку виготовлення виробів із сірників.

Адміністрація школи висловлює Осташинському Йосипу Борисовичу подяку за активну співпрацю з навчальним закладом і значну допомогу в естетичному та патріотичному вихованні школярів.
 

Фоторепортаж:
   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1000 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz