Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Майстер-клас гуру ресторанного бізнесу Ерве Бурдона

Вітаємо команду нашої школи - школа №9

Урок-свято подарували учням 8-а класу вчитель англійської мови Шевченко Е.Б. та батько учня цього класу Ерве Бурдон - справжня легенда французької кулінарії, шеф-кухар і “душа" особистого ресторану Chez RV. Привабливий, товариський і інтелігентний Ерве Бурдон завітав до школи №9 та провів спільний урок-гру «Майстер – шеф».

У кожного з нас іноді виникає бажання приготувати що-небудь особливе та порадувати близьких новою та незвичною стравою.

На заході «Готуємо разом з Ерве Бурдоном!» учні 8-А класу не тільки розкривали тонкощі найсмачніших рецептів, а й спробували досконально розібратися в нюансах кулінарного мистецтва та ще й на англійській мові: вони дізналися про правильне ставлення до їжі, познайомилися з різноманітними інгредієнтами та навчилися розбиратися в принципах поєднання продуктів.

Учням 8-А класу вдалося неординарно провести час в компанії шеф-кухаря вищого класу, харизматичного француза Ерве Бурдона, вони влаштувати незвичайне шоу, навчитися готувати певні страви та одержали приголомшливе почуття творчої свободи на кухні.

Коли усі спостерігали за майстер-класом відомого французького кухаря Ерве Бурдона (а він ще й спілкувався виключно англійською мовою), як учнів, так і викладачів не залишала думка: все, що робить ця людина на кухні, лише віддалено нагадує роботу кухаря. Це, скоріше, священнодійство, магія ... За руками шеф - кухаря можна було спостерігати нескінченно. Але час, відведений на майстер-клас, пролетів непомітно, адже це був час справжньої насолоди в світі кулінарії найвищого класу. Кожен учасник під керівництвом шеф-кухаря самостійно приготував смачний і здоровий сніданок.

Ерве Бурдон поділився не тільки секретами кулінарного мистецтва, а й захоплюючими історіями зі своєї практики.

Майстер-клас "Готуємо разом з Ерве Бурдоном!" - подія, яка запам'ятається надовго. Особлива подяка ініціатору та організатору зустрічі Севостьяновій С. В., вчителю французської мови та перекладачу; класному керівнику 8-А класу Житніковій С. М., батькам 8-А класу та вчителю англійської мови Шевченко Е. Б., яка організувала спілкування англійською мовою під час майстер-класу та інтелектуальної гри «Кулінарна академія».

Дякуємо за тісну співпрацю батьків і вчителів. Ця спільна турбота про дітей створює той найважливіший комплекс факторів і умов виховного середовища, який визначає ефективність всього освітнього процесу.

Інтерв'ю з Ерне Бурдоном

 

Фоторепортаж:
 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1466 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz