Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Конкурс "Вчитель року - 2014"
Вчитель року - 2014 - школа №9
Вітаємо переможця районного етапу ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2014» КОНДРАТЕНКО НАТАЛІЮ ГРИГОРІВНУ В НОМІНАЦІЇ «Географія»

Шановна Наталія Григорівна! Прийміть найщиріші й теплі привітання з перемогою!

У народі кажуть: «Письменник живе у своїх книжках, художник – у картинах, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчитель – у думках і справах учнів». Під духовну опіку педагога батьки передають найдорожче – дітей, з надією, що вони не лише наберуться мудрощів науки, але й відкриють у собі той чи інший хист, щоб згодом віднайти своє місце в житті.

ВИ – учитель, який крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому.

Переконані, що кожен урок географії, проведений Вами, є святом знань для учнів нашої школи, бо Ви навчаєте красі рідного краю та світу, передаєте власний життєвий досвід, даруєте ласку, любов і повагу підростаючому поколінню.

Ваші професіоналізм, педагогічна майстерність і висока громадянська відповідальність є запорукою ефективної роботи школи, глибоких і міцних знань школярів, успішного самовизначення та становлення в житті випускників. Відповідно й Ваші досягнення на педагогічній ниві є результатом системи роботи навчального закладу, у якому панує творчий пошук і атмосфера взаємоповаги між учителями й учнями.

Наталія Григорівна! Хочемо побажати Вам подальших успіхів і здобутків на міському етапі! Хай Конкурс розкриє перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу!

З повагою, колектив, учні, батьки!

Фоторепортаж:














Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1031 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz