Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Хакатон 2023

Всеукраїнський фестиваль партнерства в освіті вже в котре захопив наш Ліцей. Наш Фестиваль відбувся! Це сьома історія Хакатону, який можна віднести до важливих подій року в освіті! 7 років назад ХАКАТОН народився в столиці, і не для кого не секрет, що натхненницею цього неймовірного дійства, яке ламає багато освітніх стереотипів, стала директорка Департаменту освіти і науки міста Києва Олена Фіданян. Всі ці роки профільний столичний департамент підтримував Освітній Хакатон, а крила надавали все нові й нові заклади освіти, які стали направду фанатичними шанувальники Фестивалю.

Наш Хакатон виявився "живучим" навіть в умовах Covid та воєнного стану в Україні.

Цього року тема Фестивалю оптимістична, співпадає з найбільшою мрією українців - РАЗОМ до ПЕРЕМОГИ. Волонтерство, допомога, співпраця, навчання, змагання це головні месенджи тиждня Хакатону в Ліцеї "Гармонія".

З впевненістю говоримо, що Хакатон в українській освіті займає чільне місце! Наш Фестиваль в тренді інновацій, він народився у 2017 році і стартував 7 грудня у Всеукраїнський день самоврядування для 13 шкіл міста Києва і серед них наш Ліцей.


Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 69 | Дата: 29.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz