Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Галактика талантів

Галактика талантів - школа №9
Вже традиційно 23 травня у школі відбулося справжнє свято «Галактика талантів», під час якого нагороджувалися грамотами, подяками, подарунками та преміями учні за різноманітні досягнення, здобутки протягом 2013-2014 навчального року. У загадковій та неповторній галактиці школи № 9 найяскравішими зірками засяяли шкільні обдарування. І це була не одна зірка, а цілі сузір’я: «Інтелектуальне», «Наукове», «Творче», «Спортивне», «Лідерське». Щирі слова привітань висловили народний депутат ВР України Ар’єв Володимир Ігорович, директор школи Кучук Світлана Юріївна, заступник директора з НВР Проскура Оксана Іллівна, заступник директора з ВР Кондратенко Наталія Григорівна. Надзвичайно важко було визначати учня року, оскільки кожен з учасників – творча, неповторна особистість, кожен по-своєму прекрасно і захоплено споглядають світ та прагнуть змінити його на краще. Переможцем у номінації «Учень року - 2014» стала учениця 10-Б класу Радченко Вероніка.

Музично-артистичну атмосферу свята створили яскраві зірочки, які демонстрували свої таланти на міських, районних конкурсах, фестивалях, КВК-конкурсах.

Ще раз вітаємо всіх учнів з досягненнями та перемогами цього року. Вітаємо вчителів, батьків, адже саме завдяки їм в нашій школі навчаються такі обдаровані та успішні проліски, що колись, підростаючи, вкриють своїм чарівним світом нашу неньку Україну.

Фоторепортаж:
 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1128 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz