Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Французька весна в школі № 9

Французька весна - це фестиваль, який проходить в Україні протягом 15 років і вже в друге французька весна завітала до школи № 9. Учні перших, других класів, четвертого, п’ятого, восьмого і дев'ятих класів через творчість на сцені змогли проявити свою любов до вишуканої французької мови. Ведучими свята, вже традиційно, були Марія Слюсаренко і Теофіль Бурдон.

Юні актори, співаки і танцюристи були раді представити гостям артистичне франкомовне шоу у Великому Кабаре. Почали виставу наймолодші, учні початкової школи, з піснями «Танцюючий Жан маленький» і «Маленькі рибки». 4-г, єдиний клас на паралелі, який вивчає з першого класу французьку мову. Впевнені у собі, рішучі і веселі, вони виконали відомий хіт французької співачки Zaz «Je veux!» («Я хочу!»).

Учні 5-х класів вивчають мову перший рік, проте у своєму захопленні цією мовою вони поперед багатьох. Після виступу «Маріонеток», де дівчатка танцювали, а тріо хлопчаків співали, ніхто не залишився байдужим. Учні 6-А - прекрасні актори! Неперевершені у виставі «Маленька миша, яка шукала собі чоловіка», вони викликали бурю емоцій і неприхований захват гостей. Це була справжня магія театру!!!

Любов проявляє обличчя ближнього, в якому, як у дзеркалі, відбиваються наші почуття. «Любити! Любити, що може бути краще? Любити - це піднятися так високо, що можна торкнутися крил птахів…». І ось ми вже перенеслися у Верону, в часи Ромео та Джульєтти. Еля і Тео були переконливі і зворушливі!

Хлопці і дівчата 9-Б усі свої емоції завжди передають через вишукану хореографію. Їхній танець був настільки чуттєвий і емоційний, що гості не хотіли відпускати їх зі сцени!

Ніжність і чистоту почуттів проявили дівчата 9-А класу у хореографічному виступі зі свічечками під пісню «Маленька Марія» у виконанні Теофіля.

Під кінець свята була вшанована пам'ять великого французького співака Джоні Аліде. І завершив свято емоційний французький бум усіх дітей на сцені під пісню «Feel the magic in the air» («Відчуй чарівність у повітрі»). Діти, батьки і вчителі відчули абсолютну єдність у доброзичливій атмосфері, сповненої радості і любові! Серця учасників і гостей свята в цей святковий день билися в унісон, тому що їх об’єднала Французька мова!!!

Адміністрація школи висловлює щиру подяку вчителям французької мови Севостьяновій Світлані Владиславівні та Білоцерковець Лесі Вікторівні за підготовку чудового свята! Merci à tous !

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1160 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz