Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Європейські канікули

На весняних канікулах у межах проекту «Діти та молодь без кордонів» з метою ознайомлення з історією, архітектурою і мистецтвом європейських країн для учнів 5-7 класів школи № 9 була організована туристсько-екскурсійна програма країнами Європи. Разом з вчителями: Короленко Г. І., Кліменко І. Г. та Лавринчук В. Г школярі відвідали три країни: Польщу, Чехію та Німеччину.

Почалася екскурсійна програма в Королівському місті Краків. Учні мали змогу побачити та почути історію цього давнього міста. Побачили Старе місто: пройшлися по Королівській дорозі, познайомилися з найстарішим в Центральній Європі – Ягелонським університетом, побачили Головний ринок з баштою Ратуші, Мариацький костел, Флорианські ворота, Барбакан та фрагменти оборонних стін міста.

Далі группа подорожувала Чехією. Прага – чарівна столиця Чехії. Учні побачили та відчули таємничу атмосферу цього міста, відвідали головну історичну площу Старого міста: від давньої порохової башти пройшли по дорозі Королів і стали свідками параду апастолів на старовинному астрономічному годиннику. Також мали смогу пройтися по старовинній Вацлавській площі та відвідати Пражський Град.

Далі – Німеччина, найрозвиненіша країна Європи. Учні відвідали місто Мейсен - місто розкоші та витонченості. Завершили подорож в столиці Саксонії – Дрездені. Стара саксонська столиця Дрезден був відомим на всю Європу своєю прекрасною архітектурою і художніми скарбами. Група учнів відвідала всесвітньо відому Дрезденську галерею-головний скарб міста. Тут зібрані шедеври епохи Відродження. На власні очі діти мали змогу доторкнутися до надбань всесвітньої культури, таких як «Сікстинська Мадонна» Рафаеля Санті, «Христос лікує сліпого» Ель Греко, «Шоколадниця» Жана-Ет`єна Лі отара, «Вівтар Святої Катерини» Лукаса Кранаха, а також полотна Пауля Рубенса, Сандро Боттиччелі, Ван Дейка, Джорджоне, Тиціана, Яна Ван Ейка та інших великий майстрів.

 

Фоторепортаж:

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 694 | Дата: 30.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz