Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Екскурсія Закарпаттям

Закарпатська область - це казково прекрасний край, жителі якого завжди привітно зустрічають гостей.

Учні школи № 9 на повні груди вдихнути чистого гірського повітря; доторкнулись до стін середньовічного замку; побачили дерев"яні церкви та монастирі; скуштували джерельні лікувальні мінеральні води, відвідали Ужгород і Мукачево - міста з неповторним виглядом, цікавою історією і безліччю пам'яток історії та архітектури.

Серед екскурсійних об’єктів були - Замок Унгвар ХIII-XVIII століть, який є найдавнішою фортецею Закарпаття та історико-архітектурною спорудою світового значення. Від замку Унгвар («замок на річці») пішла і назва міста, яке на початку XX століття змінило своє ім'я на слов'янське - Ужгород.

Відвідали найдовшу липову алею Європи, замок кохання "Сент Міклош", де зародилася найбільша любов цілого століття, яка змінила долю не тільки закоханих сердець, але й долю народу. Палац "Білий дім" - резиденцію трансільванських князів Ракоці та австрійських графів Шенборнів, друкарню Грінштейна і Ратушу з курантами, які кожні 15 хв. сповіщають час.

Тож учні змогли переконатися в неймовірній красі міської перлини — алеї Сакур з величезними рожевими суцвіттями, які в момент цвітіння перетворюють її в райський сад, оповитий рожевими хмарами. Крім того, в цей період стали учасниками культурного заходу «Сакура Фест» і спробувати себе в одному з його численних заходів або просто стати глядачем цього дійства.

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 645 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz