Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Екскурсія в океанаріум «Морська казка»

22 березня учні нашої школи відвідали унікальний освітньо – розважальний комплекс - океанаріум «Морська казка». На вході їх зустрів пірат – гроза морів і школярі відправились покоряти глибини. Інтер’єр першого залу океанаріума – це потонула на дні шхуна. В її ілюмінатори можна спостерігати за життям у підводному світі: плавні рухи рибок із дивовижними назвами, різнокольорові корали, незграбні краби та омари.

Головної родзинкою експозиції є підводний тунель, всередині якого кожен бажаючий може спостерігати за життям мешканців морських глибин та відчути емоції, раніше доступні виключно дайверам. Різноманіття видів не обмежується тільки рибами: у живому музеї підводних глибин широко представлені й безхребетні – креветки, медузи, морські зірки та морські їжаки; й яскраві «живі каміння» – цілі «гуртожитки» - на основі кораливих підводних комплексів. Серед мешканців океанаріуму є не тільки мудра черепаха та різнокольорові рибки-клоуни, але й небезпечні рифові акули, а також найотрутніші риби океану – риба-камінь та риба-собака!

В рамках екскурсійної програми діти дізналися багато цікавих фактів про життя морських тварин, історії підводного світу морів та океанів.

Учні нашої школи отримали незабутні емоції і враження від яскравого, містичного підводного світу тварин і ще довго перебували під враженням від екскурсії!

 

Фоторепортаж:

   

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 899 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz