Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Екскурсія на Клавдіївську фабрику ялинкових прикрас

«День гарбуза» - школа №9Скоро Новий Рік, тому для учнів 4-Г класу була організована екскурсія до казкової фабрики ялинкових прикрас. Новорічні іграшки – символ найулюбленіших сімейних свят – Нового Року та Різдва. Це речі, які символізують тепло і добро цих свят, речі, які часто передаються з покоління в покоління і радують душу багато років. Школярі мали змогу побачити весь процес виробництва, відвідати музей з іграшками з усього світу та придбати подарунки для своїх рідних. Екскурсія на фабрику ялинкових прикрас виявилась справжнім дивом! Школярі познайомилися з процесом створення ялинкової іграшки. Побачили, як з простої скляної трубки видувається куля, а потім стає іграшкою. А розписували для учнів іграшки справжні художники, які робили на ній надписи під замовлення дітей.

Клавдіївська фабрика ялинкових прикрас під Києвом зберігає традиції майстерності виготовлення скляних ялинкових іграшок вже багато десятиліть і є своєрідним законодавцем моди в новорічній індустрії. Заснована в 1948 році, фабрика з невеликої мануфактури, яка обробляла скло для медичних потреб, перетворилася на найбільшого виробника новорічної продукції в Східній Європі. Сьогодні ці ялинкові прикраси з Клавдієво відомі не тільки в Україні. Авторські кулі зручним розписом прикрашають новорічні ялинки в Німеччині, Швейцарії, Австрії, Франції, Італії, Литві, Латвії, США, Грузії.

Під час екскурсії на фабрику ялинкових іграшок, школярі відвідали унікальний музей, в якому зібрані ялинкові прикраси з усього світу – старовинні і сучасні. Учням 4-Г дуже сподобалася екскурсія на фабрику, з якої вони привезли іграшки для своїх близьких і рідних людей, щоб подарувати їм часточку краси та святкового новорічного настрою!!!

 

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 929 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz