Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Екскурсія до Музею новин ТСН

Учні 5-Б класу разом з класним керівником Лавринчук В. Г. відвідали виставку «Музей новин ТСН» в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал». Там зібрано багато інформації й експонатів, що стосуються новин і пам'яток України. Учні дізналися багато нового та ще раз пережити перемогу Руслани та Джамали на Євробаченні, Революцію Гідності та ще багато подій Незалежної України. Все це було дуже цікаво та захоплююче. А ще, кожна дитина спробувала себе у ролі ведучого ТСН (а це не так і просто!).

Експозиція музею налічує 10 залів з інтерактивними зонами, кожна з яких присвячена окремій темі. Так, в одному з залів школярі дізналися, як створюються новини, яким чином люди стають героями новин і як змінюється їхнє життя після виходу матеріалу в ефір, побачать ролі ведучих і журналістів у цьому процесі.

Засоби масової інформації відіграють дуже важливу роль у нашому повсякденному житті. Вони служать для інформування людей про різні події, які відбуваються або можуть відбутися. Тому, щоб краще зрозуміти, як створюються новини варто завітати до Музею новин ТСН.

 

Фоторепортаж:

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 748 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz