Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Екологічні уроки у столичному зоопарку
Екологічні уроки у столичному зоопарку - школа №9
В рамках проведення тижня природничих наук і Дня інтеграції «Екологія природи через екологію душі» учні 5-10 класів нашої школи відвідали Київський зоопарк, де долучились до заходів, приурочених до Міжнародного Дня Землі. В результаті спільної та злагодженої роботи учнів школи № 9 під керівництвом працівників зоопарку на території зоологічного парку були висаджені дерева горобини шведської. Учні із задоволенням садили дерева, брали участь у цікавих майстер-класах по догляду за рослинами і спостерігали за збагаченням середовища для птахів та приматів зоопарку (http://zoo.kiev.ua/gallery/40/).

Також адміністрацією зоопарка для учнів школи були організовані зооуроки по годуванню мавп, єнотів, фламінго, слона, ведмедів, черепах та багатьох інших тварин. Подібні заходи виховують любов до природи, вчать шанувати кожну рослину, кожну тварину і сприяють розумінню того, що все, що нас оточує - жива природа, і лише від нас, людей, залежить її подальша доля.

Адміністрація школи висловлює щиру вдячність дирекції Київського зоологічного парку за співпрацю та організацію для учнів школи таких цікавих, пізнавальних та творчих заходів екологічного спрямування!

 

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 632 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz