Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Друковані праці вчителів

Друковані праці вчителів - школа №9
Методична бібліотека педагога – необхідна умова для формування його фахової майстерності та розвитку творчості. Вчителі школи № 9 збагачують таку книгозбірню своїми теоретичними працями, науково-методичними й навчально-методичними посібниками, методичними розробками уроків, занять, розваг, окремими добірками конспектів, збірниками логічних і мовленнєвих вправ і завдань, наочними посібниками тощо.
 

 

Вітаємо вчителя історії та українознавства Клименко І.Г. та вчителя української мови Олійник А.М. з видруком бінарного уроку з української мови та українознавства «А вже весна, а вже красна...» у журналі «Українська мова і література», № 6, 2016 р. 

 

Друковані праці:

 

Вітаємо директора школи Кучук С.Ю. із видруком чудового посібника «Нанотехнології в біології», вдячними читачами якої будуть як молоді, так і досвідчені вчи­телі біології. Посібник створено з метою допомогти педагогові зорієнтуватись у питаннях технологічності ви­кладання предмета й умовах застосування відповідної технології.
 

Друковані праці:

 


Вітаємо заступника директора з НВР Кондратенко Н.Г. з видруком статті «Кольорова металургія України» у журналі «Краєзнавство. Географія. Туризм», № 7, 2014 р. 

 

Друковані праці:

 

Друковані праці Олійник Алли Михайлівни:


Вітаємо учителя художньої культури та історії Клименко І.Г. з видруком статті «Проблеми та перспективи розвитку науково-навчального центру «Синевир».

 

Друковані праці:


Вітаємо учителя трудового навчанняї Лень О.М. з видруком статтей у журналі «Трудове навчання».

 

Друковані праці:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 4783 | Дата: 19.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz