Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Дослідно-експериментальна робота за темою «Паралельне вивчення двох іноземних мов з 1-го класу»: підсумки навчального року
Прощавай четвертий клас - школа №9
У рамках дослідно-експериментальної роботи за темою «Моделювання навчально-виховного процесу паралельного вивчення двох іноземних мов з 1-го класу» в експериментальних 1-А, 1-Б та 2-В, 2-Г класах СЗШ № 9 відбулися інтегровані уроки з іноземних мов (англійської, польської, німецької, французької мов). Учні цих класів вивчають з першого класу дві іноземні мови: англійську та другу іноземну мову на вибір (польську, французську або німецьку). У рамках експерименту вчителями англійської, німецької, французької та польської мов школи було спільно представлено інтегровані заходи в цих класах.

Адміністрація школи, вчителі та батьки отримали нагоду спостерігати за звітними уроками, під час яких учні співали пісні англійською, німецькою, французькою та польською мовами, танцювали, декламували вірші, водили хоровод і розігрували сценки. Діти із задоволенням поділилися своїми досягненнями у вивченні іноземних мов, а вчителі та батьки змогли вивчити пісні та вірші англійською, німецькою, французькою та польською мовами.

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 882 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz