Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
До тижня іноземних мов: Стали відомі імена найкращих знавців Європи в Україні

Представництво ЄС в Україні визначило переможців всеукраїнської онлайн-вікторини Euroquiz на тему Європи та ЄС, під час якої можна було перевірити свої знання про Європу та позмагатися за сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні. Вікторина проходила в п’ять етапів з січня по квітень 2018 року. 200 найкращих учасників отримали спеціальні подарунки та грамоти від Представництва ЄС в Україні. Усіх переможців можна переглянути на сайті euroquiz.org.ua. Всього у вікторині взяли участь близько 34 тис чоловік з усіх регіонів України. Усі учасники одержали електронну версію сертифікату про проходження вікторини Euroquiz. За успішне проходження учасники вікторини могли також заробити спеціальну валюту – квізкоіни – які могли обміняти на сувеніри від Представництва ЄС: футболки, книжки, кепки та багато іншого.

48 учнів нашої школи прийняли участь у Євровікторині. Анатолієв Данило (8-А клас) увійшов до найкмітливіших учасників Євровікторини 2018! Команда Євроквіз привітала його з перемогою! Данило отримав Грамоту від Представництва ЄС та флешку у подарунок!

Рейтингова таблиця
Вітаємо найкмітливіших учасників Євровікторини 2018

Ім'я Кількість балів
1 Ян Удовіченко 8784
2 Yevhenii Vasylchenko 8752
3 Ірина Удовіченко 8741
70 Анатолієв Данило 8654

Також учні нашої школи прийняли участь у Конкурсі для євроклубів та отримали спеціальний подарунок: карту Європи від Представництва ЄС. Конкурс проводився в рамках проекту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні». Конкурс з проведення Євровікторини в школі проходив в форматі онлайн-змагання між учнями з визначенням переможців за кількістю набраних балів.

Крістіна Шевченко (7-Б): «Мені дуже сподобалася Євровікторина! Ти можеш багато чого навчитися не виїжджаючи за межи власної країни. За успіхи в проходженні вікторини нараховували бали, які можна було обміняти на різноманітні сувеніри. Тож за свої знання ми отримали «уявні гроші», квізкоїни, та обміняли їх на подарунки!»

Настя Козакова (7-Б): «Мені сподобалася Євровікторина тому, що можна багато дізнатися про свою Україну та про всю Європу. А факти дуже цікаві!»

Катерина Шведун (7-Б): «Мені сподобалася Євровікторина тому, що дійсно дізнаєшся багато нового про свою країну! Я – українка і цим пишаюся!»

Маша Дзюбак (7-Б): «Менi сподобалась Євровікторина, тому що: розвиваються власні здібності, багато чого цікавого можна дізнатися про рідну країну, та про інші держави, які входять до складу Європейського союзу. А також за знання кожен з учасників Євровікторини має можливість заробити валюту квізкоїни, які можна обміняти на різні цікаві призи.»

Валерія Кульгейко (7-Б): «Мені дуже сподобалася Євровікторина. Багато нового можна дізнатися з цієї вікторини про Україну та Європу. Також можна обміняти квізкоїни на призи, які залишаться на згадку про Євровікторину.»

Віка Ільїна (7-Б): «Мені сподобалась Євровікторина, тому що вона дає змогу випробувати свої знання про ЄС і країни, що входять туди, а також дізнатись про щось нове, ти виступаєш за свою країну і ти розумієш, що можеш вивести її на перше місце, що все залежить від тебе. До того ж, самі активні учасники, які назбирали достатню кількість віртуальної валюти, "квізкоінів", зможуть отримати різноманітні призи й кожен учасник, який пройшов всі раунди може отримати грамоту!»

Катерина Музика (7-Б): «Мені Євровікторина сподобалася тим, що тут є безліч цікавих питань, які пов’язані з історією наших предків та з історіями про Європу !!! Я хочу щоб і надалі залишалися такі цікаві вікторини як ця !!!!!!»

Настя Марченко (7-Б): «Мені сподобалася Євровікторина, бо ми дізналися багато нового про Україну та здобули нові знання про Європу! Починаєш розуміти слова «Я – українець, я –європеєць!»

 

   

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 760 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz