Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Дистанційне навчання в період карантину
Дистанційне навчання в період карантину - школа №9
У зв’язку з тривалим періодом призупинення навчання адміністрація школи прийняла рішення не переривати навчання під час карантину, а використовувати можливості дистанційної освіти. Адже закрита на карантин школа ще не свідчить про відсутність уроків і необхідних для повноцінного освітнього процесу заходів. Дистанційне навчання учнів здійснюється завдяки використанню всіх технічних та інформаційних засобів: електронної пошти, соціальних мереж, засобів он-лайн зв’язку та, перш за все, участі у проекті «Електронний щоденник». До інноваційного проекту «Електронний щоденник» школа долучилася у минулому навчальному році. Кожен день вчителі школи в електронному режимі інформують батьків про відвідування учнями уроків (запізнення або відсутність учня на уроці), успішність школярів (оцінки учнів тією датою, якою вони виставлені в класному журналі), розміщують домашні завдання з усіх предметів та рекомендації та побажання батькам з приводу навчально-виховного процесу.

Під час карантину за допомогою он-лайн засобів: «Електронного щоденника», де кожен день розміщуються домашні завдання та інша інформація для учнів і батьків; розміщення новин на сайті школи; відправлення миттєвих повідомлень через електронну пошту; участі в обговореннях на форумі, учитель і клас завжди будуть поруч, хоч і віртуально. Це допоможе учням при виконанні домашнього завдання, підготовці до уроку або самостійного вивчення матеріалу. Під час карантину вчителі школи он-лайн проводять уроки, класні години та батьківські збори, розміщують важливі для навчання матеріали – презентації, схеми, аудіо- та відеофайли, дають посилання на корисні ресурси для додаткового вивчення. Застосування електронних ресурсів допомагає школі надавати учням знання на хорошому рівні та без скорочених тем, тобто карантин не стане на заваді якісної освіти.

Як повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва повернуться на уроки в понеділок, 8 лютого. «Київ зараз перебуває на піку епідемії. Щоб не наражати дітей на небезпеку, ми вирішили продовжити профілактичний карантин ще на тиждень і відновити уроки у понеділок, 8 лютого», – зазначила вона.

 

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1369 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz