Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День святого Миколая в школі № 9

День святого Миколая в школі №9 цьогоріч як зазвичай був особливим.
В цей день в школі традиційно проводився День інтеграції «Добро починється з тебе». Протягом дня були проведені інтегровані уроки, виховні години на теми «Доброта врятує світ», «Традиції та історія виникнення свята Миколая» , організовані інтелектуальні ігри, конкурси, виставки плакатів та малюнків. У шкільній бібліотеці було підготовлено експозиційну виставку «Святий Миколай йде до нас».

Юні актори шкільної театральної студії подарували учням початкових класів та всім гостям чарівну виставу.  Маленькі янголята розповіли про життя Святого Миколая, привітали всіх зі святом та створили дійсно казкову атмосферу.  Також чудовим подарунком до Дня святого Миколая став виступ вихованців балетно-спортивної студії театралізованих танців «Геліос» (керівник - Олена Чинка - майстер спорту України, переможниця Національної Премії «Гордість країни»). Адміністрація школи та батьки юних акторів висловили юним акторам та керівнику театральної студії Папеті Оксані Василівні щиру подяку за проведений захід, сповнений доброти, щирості та душевного тепла.

Також 19 грудня в рамках дня інтеграції були проведені відкриті заходи. Зокрема, у 5-Б класі пройшов відкритий урок на тему «Космос - далекий та близький», де діти розповідали про внесок українських вчених в досягнення космічної галузі. В кінці дня учні 5-Б під керівництвом класного керівника Лавринчук В. Г. підготували виховний захід на тему «Миколайовичі і Миколаївни», де позмагалися не на перемогу, а на позитивні емоції і посмішки. На виховній годині діти отримали жартівливі передбачення на наступний рік, провели театралізовану виставу і звичайно написали листа Святому Миколаю.  Закінчився захід чаюванням зі смачними пряниками-миколайчиками.

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1514 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz