Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День Соборності України

День Соборності України - школа №9
Серед знаменних дат календаря 22 січня – дата, яка здійснила віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Вона стала датою проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, а з грудня 2011 року святкується як День Соборності та Свободи України. У цей день учні 8-Б класу на чолі з заступником директора з НВР Кондратенко Н.Г. провели акцію під гаслом «Нехай ніхто не половинить, твоїх земель не розтина, бо ти єдина Україна , бо ти на всіх у нас одна».

Учні говорили про незалежність, соборність, свободу, єдність – слова, які стали смислом життя справжнього українця в такі складні, буремні дні XXI ст., коли святим обов’язком для кожного стало захищати свою землю і всіх нас єднає одне бажання – перемогти!

Відзначення 96-ї річниці ухвалення Універсалу Директорії про Злуку УНР та ЗУНР розпочалося словами:
Молюсь за тебе, Україно,
Молюсь за тебе кожен час,
бо ти у нас одна – єдина,-
писав в своїх віршах Тарас.
Молюсь,- казав він, щоб у тебе
Не було між людьми війни…

З учнями 1 – 4 класів було організовано бесіду з елементами розповіді на тему «Україна – земля моя та моїх предків», яка сприяла розвитку почуття любові до своєї Батьківщини.

Класні керівники 5 – 7 класів провели виховну годину «Україна – Соборна і єдина, і нам її історію творить!».

А з учнями старших класів учителі історії Кліменко І.Г. та Євдокімова Т.А. провели круглий стіл на тему «Соборність – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація». Проведені заходи посилили нашу віру в те, що територіальна цілісність нашої Батьківщини, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми ще більше упевнилися, що «Україна – єдина країна».

Фоторепортаж:
 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1001 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz