Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День інтеграції «Успішне майбутнє творимо сьогодні»

Цікаво та насичено пройшов традиційний загальношкільний День інтеграції «Успішне майбутнє творимо сьогодні» (знайомство з професіями) в школі № 9.

У 1-А класі діти ознайомилися з професіями кухаря, ветеринара, художника, боксера. Мама Калиновська В.М. розповіла дітям про професію стоматолога, розкрила секрети правильного догляду за ротовою порожниною. Незабутні враження справила на дітлахів презентація-розповідь стюардеси Литвин К.Л. , яка познайомила першачків з незвичайною професією, відкрила багато секретів-цікавинок в своїй роботі. У 1-В класі було проведено 2 тематичні уроки: «Професії моїх батьків» та «Наші майбутні професії». А учнів 1-Г класу мама Лещук Анна познайомила із про професію судді.

В 2-А учні ознайомилися з різноманітними професіями, переглянули відеофільми про роботу дитячого стоматолога, автослюсара, кухара, повара. Учні підготували для своїх однокласників презентації-розповіді, де вони презентували свою майбутню професію, читали власні вірші. Учні 2-Б классу дізналися, як працює телебачення, і самі знімали сюжет до свята 8 Березня. У 2-Г класі класовод Катрій М.П. та батьки познайомили учнів з різними професіями і зробили презентацію «Наш клас у майбутньму».

Учні 3-А класу дізналися багато цікавого від лікаря-дієтолога Мороз Інни Сергіївни . Діти піготували чудові презентації на тему «Моя мрія ». А учнів 3-Б класу класовод Наумчук Наталія Олександрівна та батьки познайомили з особливостями роботи людей професії «Людина – художній образ», з особливостями професії хореографа та хлібороба

Учнів 5-А класу мама Калиновська Валентина познайомила з професію стоматолога, а для учнів 5-В класу урок-презентацією про страхування, заощаджування та відкладання коштів провела мама Килба Любов. Вчитель математики Шевченко В. С. на своїх уроках в 5-10 класах знайомила учнів з професією математика.

Адміністрація школи висловлює щиру подякам всім вчителям та батькам, які активно долучились до проведення Дня інтеграції!!!

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 601 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz