Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День інтеграції "Екологія природи через екологію душі"

Екологія природи через екологію душі - школа №9
Із кого або із чого бере початок справжня екологічна свідомість? Звісно, з молоді, покоління майбутнього, якому ще далі жити на цій планеті. А звідки ця свідомість береться? Певно, з душі. У рамках підготовки до Дня інтеграції «Екологія природи через екологію душі» у школі відбулися різноманітні заходи: конкурси малюнків, творів на тему «Ми за чисте майбутнє», презентація для учнів 1-6 класів «Природа - мій друг», екскурсія до музею Чорнобиля, конференція «Ліквідація заходів стихійного лиха». Учні відвідали науковий лекторій для юних науковців в Інституті біохімії ім. Паладіна, переглянули кінофільми, виступ екологічної агітбригади «Екос». Також у школі пройшов день ЦО. Всі заходи були спрямовані на розвиток пізнавального інтересу, екологічного мислення учнів, прищеплення їм любові до природи рідного краю, відповідального ставлення до неї. Шкільний тиждень був насичений позитивними емоціями, адже вся школа жила в передчутті традиційного Дня інтеграції, під час якого всі уроки були об’єднанні навколо теми екології та питання: « Що може зробити кожна людина для екології планети?» Учні зробили висновок, що починати треба з власної екології, бо ми є складовою всесвітньої екології.

Французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері писав: «Усі ми - пасажири одного корабля, що називається Земля». Тому священний обов’язок усіх нас полягає у постійній турботі про благо нашого спільного дому, про його майбутнє. Обережно, чутливо, з любов'ю ставитися слід не лише до людини, а й до природи, що є ознакою моральності й мірилом рівня культури людини.

А на завершення Дня інтеграції відбулася велика "толока". Учні як справжні господарі із задоволенням працювали на пришкільній ділянці. У результаті спільної праці шкільне подвір'я стало більш затишним.

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1198 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz