Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День інтеграції «Духовний скарб українського народу – запорука єдності нації!»
Духовний скарб українського народу - школа №9
За повір’ям, чим яскравіше і цікавіше прожити масляний тиждень, тим щасливішим і багатшим буде рік. Логічним завершенням тижня стало проведення в нашій школі вже традиційного Дня інтеграції. В цей день навчальний матеріал з різних предметів у 1-11 класах та всі заходи були об’єднані навколо теми «Духовний скарб українського народу – запорука єдності нації!».

У рамках проведення дня інтеграції крім цікавих інтегрованих уроків було проведено загальношкільне спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги» та веселий ярмарок, на якому учні пропонували всім гостям власноруч випечені млинці та інші українські страви. Ярмарок видався веселим і дуже смачним: млинці, вареники, пиріжки та інші смаколики очікували на всіх відвідувачів (учнів, вчителів та батьків). Жарти, скоромовки і пісні лунали під час проведення Масляної.

Цьогоріч ярмарок було організовано з метою збору благодійних коштів на підтримку учениці 8-Б класу нашої школи Осипенко Вікторії, яка на початку року потрапила в автомобільну аварію і зараз проходить лікування. Вся шкільна громада активно підтримала благодійну акцію. Всього під час ярмарку було зібрано для лікування і реабілітації Вікторії близько 11 000 гривень. Адміністрація, батьківська громада школи та родина Осипенко висловлюють щиру подяку всім, хто не залишився байдужим і долучився до акції!

Фоторепортаж:
 
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 895 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz