Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Декада педагогічної майстерності вчителів початкових класів
Декада педагогічної майстерності - школа №9
З метою вдосконалення методичної роботи і посилення її впливу на зростання творчого потенціалу кожного вчителя в квітні місяці в школі було проведено декаду педагогічної майстерності вчителів початкових класів. Захід проходив під девізом «Творчість, праця, успіх».

Вчителі Рябець Т. О (1-А), Кухарчук Н. І. (2-А) провели майстер-класи з математики, продемонструвавши досягнення учнів, їх загальний розвиток у системі розвивального навчання за методикою Ельконіна-Давидова.

Вчителі Назаренко Л. В. (2-Б), Кріпак Л. І. (3-А), Ковальчук Л. П. (3-Б) провели уроки математики з використанням методики педагога-новатора Шостак Л. Ф. Учні демонстрували вміння розв’язувати завдання з логічним навантаженням, обирати раціональний спосіб розв’язування задач, високий рівень теоретичного мислення.

Не відстають від досвідчених вчителів і молоді педагоги: Ященко О. О. (2-Г), Дуб І. О. (1-Б), Медяник А. В. (4-В), Литош В. О. (1-В), які працюють творчо і активно долучилися до проведення зазначеного заходу. Цікаво і змістовно проведені інтегровані уроки вчителями Корчинською Ю. В. (2-В), Чужась-Редько С. П. (3-В), Кіровою О. А. (2-Г), Михайленко Л. В. (4-Б).

Проведення декади педагогічної майстерності дає змогу підтримувати все нове, передове, що народжується в діяльності педагогічних колективів, сприяє впровадженню в роботу школи прогресивних форм і методів навчання, вдосконаленню професійної компетентності вчителів.

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1025 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz